Serviciile de proiectare de arhitectură, rezistenţă şi instalaţii vin în sprijinul dumneavoastră pentru a personaliza proiectul şi a optimiza procesul de construire.

Arhitectura este specialitatea determinantă în realizarea unui proiect care să corespundă standardelor dumneavoastră de viaţă şi domeniul-cheie în proiectare.

Etape pentru realizarea unui proiect:
proiectare case lemn si case metalice

 

  1. Stabilirea temei de proiectare

La baza întocmirii temei de proiectare stau studiile preliminare – studiu geotehnic, ridicarea topografică pe suport vizat O.J.C.P.I. şi certificatul de urbanism eliberat de autoritatea locală (primărie). Cu aceste informaţii la dipoziţie şi preferinţele dumneavoastră legate de stil arhitectonic şi relaţie dintre funcţiuni, vom identifica punctele cheie ale proiectului.

 

  1. Realizare concept

Optimizarea conceptului este un prim pas important în realizarea proiectului. Fiecare amplasament are caracteristici specifice legate de topografie a terenului, orientare faţă de punctele cardinale, privelişte, cai de acces şi dotari edilitare.

Din acest motiv vă recomandăm realizarea unui proiect personalizat care să beneficieze de toate avantajele amplasamentului.

Dispunerea funcţiunilor şi relaţia dintre ele, relaţia cu spaţiul existent, alegerea sistemului constructiv optim sunt cateva din punctele cheie care conduc la un proiect reuşit.

Rezultatul acestui demers va fi o prezentare 3d fotorealistică a proiectului, în format digital. (PDF, JPG)

 

P1

 

  1. Realizare proiectului pentru obţinerea autorizaţiei de construire

Redactarea proiectului pentru obţinerea autorizaţiei de construire (D.T.A.C.) şi a avizelor pentru racordare la reţelele edilitare este un demers strict technic şi este etapa de pregătire a proiectului pentru demersurile de obţinere a autorizaţiei de construire.

Proiectul in faza DTAC va conţine planşele de arhitectură (plan de situaţie, plan de încadrare în     zonă, planurile tuturor nivelurilor, faţade, secţiuni şi perspective), extras din proiectul tehnic de      rezistenţă structurală, parte descriptivă pe specialităţi, copii dupa studiile antemergatoare şi      fişele tehnice pentru obţinerea avizelor de racordare la reţelele edilitare, după caz.

 

P2

 

  1. Realizarea proiectului tehnic detaliat

Este o etapa tehnică ce ţine strict de implementarea proiectului. Acest proiect va conţine toate elementele tehnice desenate şi descriptive pentru implementarea proiectului – planşe detaliate pe specialităţi (arhitectură, rezistenţă şi instalaţii), tablou de tâmplarie, detalii tehnice

 

Servicii complementare:

– Amenajarea spaţiilor interioare – proiect mobilier personalizat, finisaje interioare, corpuri de iluminat , paletă cromatică

– Sistematizarea terenului şi amenajarea peisageră a zonei adiacente locuinţei – spaţii verzi, terase, anexe, terasări, cai de acces, parcaje, piscine şi fântâni arteziene.

Serviciile de proiectare sunt oferite atat pentru case din lemn cat si pentru case metalice.

Pentru mai multe detalii despre proiectare accesati pagina de CONTACT.